Meniu
Coșul tău

Servicii

 

   

LS SERVICEOK SRL  are ca misiune reparatia, in garantie si in afara garantiei, a tuturor produselor  electrocasnice, frigidere, aparate de aer conditionat, aspiratoare, plite electrice, cuptoare

electrice , microunde, masini de spalat, plite gaz  espressoare si altele.

Ne-am impus pe piata romaneasca prin servicii de reparatii rapide si de calitate inalta, dedicate consumatorilor si producatorilor, pentru echipamentele electronice si electrocasnice profesionale dar si pentru consumatori.

 

  • reparam rapid;
  • suntem autorizati direct de producatori si lucram conform standardelor de calitate ale acestora;
  • oferim suport clientilor nostri;
  • suntem 100% transparenti cu clientii nostri.

VALORI

COMPETENTA - specialisti cu peste 25 de ani de experienta, tehnicieni cu cel putin 6 ani de experienta in service-ul echipamentelor  si electrocasnicelor, sisteme proprii de management, operationale, logistica si management al stocurilor dezvoltate 

INTEGRITATE  -  oferim suport clientilor nostri si producatorilor care ne-au autorizat si suntem transparenti in privinta lucrarilor de reparatii pe care le realizam.

FLEXIBILITATE -  intelegem nevoia de rezolvare rapida a echipamentelor si suntem prompti in reparatii, avand un program special dedicat reparatiilor rapide.

PROMPTITUDINE -  alocam suport prin call center 5 zile din 7, raspundem in cel putin 2 ore la o programare telefonica si in cel mult 24 de ore la un e-mail. Avem solutii pentru toate defectiunile aparute electronice si electrocasnice.

CAPACITATE - persoane calificate si certificate in domeniul tehnic, echipamente si instrumente de ultima generatie in domeniu pentru fiecare proces al reparatiei: diagnosticare, reparatie, verificare a reparatiei, depozitare si transport.